Velkommen til min nye blog

For et stykke tid siden stod jeg i en meget lang kø i en garnforretning, som havde ophørsudsalg. Og hvad bedre end at bruge ventetiden på at tale med de andre i køen om kreative projekter. En af de kunder jeg talte med, spurgte mig om jeg var på Instagram eller havde en blog, hvor jeg lagde billeder ud af mine kreative projekter. Jeg måtte fortælle hende, at det havde jeg ikke. Idéen satte sig dog fast hos mig og er nu blevet til min nye blog:

Mettes kreahjørne – en blog om mine kreative sysler.

Hvad angår blogging, så bevæger jeg mig ud i ukendt territorium, men jeg synes det er et spændende projekt. Og hvis jeg bare kan inspirere én person til at prøve nye kreative ting, så har jeg nået mit mål.

Det handler min nye blog om

Min nye blog kommer som skrevet til at handle om mine kreative sysler. Det er især strik og mit nye eventyr med at lære at hækle. Jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg bruger noget af min fritid på.

Første billede bliver et af mine første hækleprojekter – store hæklede kurve.

Min nye blog - Store hæklede kurve

Det var et rigtig godt begynderprojekt, da man kun skal kunne hækle luftmasker og fastmasker. Så handler resten bare om at finde ud af hvor store man gerne vil have kurvene. Med den opskrift jeg havde, blev kurvene for store. Derfor tilpassede jeg opskriften, så de kunne passe til mine nye hylder.

Jeg skal have sat i alt 3 hylder op, hvor der er plads til 3 kurve på hver. Så bliver der rigtig plads til alle mine strikke- og hækleprojekter.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.