Varm cardigan med skønne knapper

Sidste vinter strikkede jeg en varm cardigan til mig selv, da jeg manglede en stor, varm cardigan. Det endte dog med, at jeg solgte den til en veninde, da hun synes den var virkelig fin. Det betød, at jeg måtte i gang med strikkepindende igen. Det er blevet til denne varme cardigan.

Sort varm cardigan med karrygule knapper

Den er strikket efter egen opskrift. Det var noget som krævede, at jeg strikkede og pillede op nogle gange, for at få det til at passe. Den er strikket med et mønster af dobbelt perlestrik, hvilket jeg synes er rigtig fint.

Jeg har skrevet opskriften ned, men der er nogle ting som ikke helt fungerede. Derfor har jeg en idé o,m at jeg vil strikke den igen i en anden farve og samtidig tilrette opskriften. Hvis det lykkedes, så er der en mulighed for, at opskriften kommer til salg.

Sort varm cardigan med karrygule knapper

På billedet nedenfor er farven ikke helt korrekt vist. Men jeg har taget det med, da mønstret her er forholdsvis tydeligt.

Jeg tænkte egentlig, at den skulle have sorte knapper. Men da jeg stod i butikken og prøvede knapper til, så passede de sorte bare ikke. Derfor endte jeg med nogle skønne, firkantede karrygule knapper.

Sort varm cardigan med karrygule knapper

Info om projektet

Projekt færdigt Marts 2016
Strikket størrelse Egen opskrift tilpasset mig
Garntype Drops Lima: 65% Uld, 35% Alpaca
Strikkefasthed på garn 21 m x 28 pinde = 10 x 10 cm med pind 4
Løbelængde på garn 50 gram = 100 meter
Pindstørrelse brugt pind
Opskrift Egen opskrift

Mere specifikt om garntype og garnforbrug

Specifik garntype Farvenavn Farvekode Antal nøgler brugt
Drops Lima Sort 8903 12

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.