Teststrikkere/-hæklere søges

Så sker der endelige noget nyt her på bloggen 🙂 Jeg har i længere tid arbejdet på forskellige opskrifter og søger nu teststrikkere /-hæklere til at teste de første opskrifter.

I denne omgang, har jeg brug for 4 teststrikkere /-hæklere, som vil teste mine opskrifter på babytæpper (ca. 65 x 95 cm). Tæpperne er strikket og har en hæklet kant.

De er strikket i Drop Karisma, som er lækkert uldgarn, der ikke kradser og som kan vaskes på uldvask i vaskemaskinen. Du kan selvfølgelig selv vælge farven/farverne som du vil have tæppet i.
___________________

Tæpperne er blevet testet. Kunne du have lyst til at teststrikke eller -hækle noget andet for mig, så skriv til mig på kontakt@metteskreahjoerne.dk. Så sender jeg dig en mail, når jeg har noget jeg skal have testet og så kan du vurdere om det er noget du kunne tænke dig.
___________________

De 4 modeller

Model 1: Babytæppe med 3D mønster i én farve

Model 1

Model 2: Babytæppe med 3D mønster med anden farve kant

Model 2

Model 3: Babytæppe med rudemønster i én farve

Model 3

Model 4: Babytæppe med rudemønster med anden farve kant

Model 4

Er du interesseret?

Mine forventninger til dig:
– Du er en nogenlunde rutineret strikker/hækler og kan overholde en strikkefasthed
– Du har tid til at strikke/hækle tæppet inden for ca. en måned efter du har modtaget garnet fra mig.
– Du har tid og lyst til at give mig konstruktiv feedback på opskriften og eventuelt også layout (er der fejl, mangler eller forbedringer)

Jeg køber og sender garnet til dig. Jeg betaler dog kun for forsendelse af garn til adresser i Danmark.

Er du interesseret eller vil du vide mere, så skriv til mig på kontakt@metteskreahjoerne.dk. Skriv lidt om din erfaring med strik og hækling og hvilken model du gerne vil teststrikke/-hækle.

4 comments

 1. Kirsten Lønstrup says:

  Hej Mette
  Mangler du stadig teststrikkere? Jeg elsker at strikke men min familie er såååå trætte af mig fordi de ikke gider mere hjemmestrik. Jeg har strikket siden jeg var 6 år og det er snart 50 år siden 😊
  Jeg kan også hækle og sy 👍🏻

  • Mette says:

   Hej Kirsten

   Det lyder da ikke så godt at din familie ikke synes det er så sjovt med mere hjemmestrik.

   Jeg er i gang med flere opskrifter – det er især tørklæder og sjaler lige nu. Forhåbentlig får jeg en eller to færdig til test her i oktober/november. Så skal jeg nok give dig besked på din email. Så kan du jo se om det var noget du kunne have lyst til 🙂

   Hilsen Mette

 2. Jeannie Stubtoft says:

  Hej Mette

  Har du brug for en teststrikker – så vil jeg gerne kaste mig ud i det.
  Har strikket i mere end 20 år, både til mine børn, mand, venners børn og mig selv. Syntes bl.a. at nordiske mønstre er sjovt og udfordrende. Det er måske ikke alt jeg kan, men syntes selv jeg er god til at tolke en opskrift og lykkes med et godt resultat. Skulle jeg vælge en af de modeller du har her på side, ville jeg godt prøve model 1. Skriv bare til mig, hvis det kunne have interesse.
  Hilsen Jeannie

  • Mette says:

   Hej Jeannie

   Tusind tak for din interesse. Jeg har desværre ikke brug for flere teststrikkere til denne opskrift. Men jeg er i gang med flere opskrifter – det er især tørklæder og sjaler lige nu. Forhåbentlig får jeg en eller to færdig til test her i november. Jeg kan give dig besked på din email, når de er klar. Så kan du jo se om det var noget du kunne have lyst til 🙂

   Hilsen Mette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.