Strikke- og hæklegrej

Gode strikkepinde og hæklenåle betyder meget for mig, så her kommer lidt om mit strikke- og hæklegrej

Jeg vil gerne pointere, at dette ikke er ment som en reklame for visse firmaer. Det er meget individuelt hvilke strikke- og hæklenåle man bedst kan lide og den bedste måde at finde sin favorit på, er at prøve nogle forskellige typer.

Da jeg skulle finde nogle gode hæklenåle var der rigtig mange der anbefalede en bestemt type hæklenåle. Men det man skal huske er, at der hele tiden kommer nye og potentielt bedre produkter. Diverse anmeldelser kan være et godt redskab til at få et overblik, men jeg vil altid klart anbefale selv at prøve de forskellige typer, for vi er alle sammen forskellige – også når det gælder strikke- og hæklegrej.

Læs mere om:

Strikkepinde

Hæklenåle

Tilbehør

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.