Skøn, karrygul sjælevarmer

Jeg har i lang tid ledt efter en opskrift på en sjælevarmer. Den skulle have lange ærmer og ikke sidde alt for løst. Ved et tilfælde fandt jeg en skøn og nem opskrift i Hjemmet. Det er efterhåndet et par måneder siden, jeg blev færdig med den, men jeg har bare ikke fået taget billeder af den før nu. Men det betyder jo ikke, at I skal snydes for den her på bloggen 🙂

Sjælevarmer

Sjælevarmer - ryg

Opskriften er egentlig lavet som en stribet sjælevarmer, men jeg besluttede mig for at strikke den i én farve. Jeg havde noget karrygult bambus/bomuldsgarn, som jeg endte med at strikke sjælevarmeren i. Det er blevet til en skøn sommerbluse.

Jeg har strikket den i størrelse small i bambusgarnet. Men hvis jeg skulle strikke den igen i lignende garn (bomuld/bambus), så vil jeg nok vælge en størrelse medium. Når jeg strikker med uld eller alpaca, så giver det sig på en anden måde end bomuld. Det havde jeg ikke lige tænkt over, da jeg strikkede sjælevarmeren. Måske mest af alt, fordi jeg for det meste strikker i uld, alpaca eller et mix af dem og andre garntyper.

Info om projektet

Projekt færdigt Juli 2015
Strikket størrelse  S
Garntype Bommix bamboo fra Hjertegarn: 70% Bamboo – 30% Bomuld
Strikkefasthed på garn 22 m = 10 cm med pind 3½
Løbelængde på garn 50 gram = 130 meter
Pindstørrelse brugt Pind 5½ til glatstrik og pind 3 til rib
Opskrift Fra Hjemmet – oprindelig stribet, men jeg har strikket den i én farve

Mere specifikt om garntype og garnforbrug

Garntype Farvenavn Farvekode Antal nøgler brugt
Bommix bamboo Sennepsgul 3314 5
This entry was posted in Strik and tagged .

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.