Pandebånd med fin detalje 2

I februar 2016 strikkede jeg et pandebånd med fin detalje til min søster. I november 2019 måtte min søster så fortælle mig at hun desværre ikke længere kunne finde det pandebånd. Samtidig fik hun sneget ind at hun virkelig havde været glad for pandebåndet og godt kunne tænke sig et nyt 🙂

Det blev til tre pandebånd med fin detalje – et i gråt, et i petrol og et i rubinrød, hvilket jeg dog nok personligt vil kalde lilla.

Omkring en uge inden jul fik jeg så at vide at min søster havde fundet pandebåndet – det lå i hendes vinterjakke 🙂 Men hun blev heldigvis stadig rigtig glad for pandebåndene. Nu har hun det i tre farver.

Pandebånd med fin detalje

Pandebånd med fin detalje som julegave

De pandebånd jeg strikkede til min søster, var ikke helt færdige da jeg gav dem til hende i julegave. Og det var helt med vilje.

Jeg vil helst have at tingene passer, når jeg strikker eller hækler dem til andre. Og selv om jeg har strikket pandebåndet til hende før, så ville jeg stadig gerne sikre mig at det passede inden jeg færdiggjorde det.

Derfor måtte hun åbne gaven med pandebånd på en strikke-wire. Herefter kunne hun prøve om de passede eller om de skulle justeres lidt. Og det viste sig at den ene skulle justeres lidt.

Pandebånd med fin detalje

Her kan du se mit første bloginlæg om pandebånd med fin detalje.

Info om projektet

Projekt færdigt December 2019
Strikket størrelse One size
Garntype Drops Lima: 65 % Uld – 35 % Alpaca
Strikket i 2 tråde Lima
Strikkefasthed på garn 21 m = 10 cm med pind 4
Løbelængde på garn 50 gram = 100 meter
Pindstørrelse brugt 4
Opskrift Fra Marie Thule – oprindelig opskrift er i Drops Karisma
Jeg har strikket pandebåndet ca. 1½ kortere end i den oprindelige opskrift

Mere specifikt om garntype og garnforbrug

Der skal bruges 1 nøgle garn per pandebånd. Her er de farver jeg har brugt til de tre pandebånd.

Garntype Farvenavn  Farvekode Antal nøgler brugt
Drops Lima Mørk grå Mix 0519 1
Drops Lima Pertrol Mix 0701 1
Drops Lima Rubinrød Uni colour 5820 1

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.