Instagram og Bloglovin

Hvis du ikke allerede har set det, så kan jeg fortælle, at Mettes kreahjørne er kommet på både Instagram og Bloglovin.

Det betyder, at det nu bliver lettere at følge bloggen og jeg glæder mig allerede til at se dig på Instragram og Bloglovin eller via min email service.

Følg bloggen på Instagram

På Instagram viser jeg billeder fra mine blogindlæg samt fra mine igangværende kreaprojekter.

I modsætning til at følge bloggen via Bloglovin og få besked om nye indlæg via email, så får du ved at følge mig på Instagram kun billeder og en kort tekst. Til gengæld kan du se billeder, som ikke vises på bloggen. Vil du også gerne læse mine indlæg, så vil jeg anbefale dig at følge bloggen via Bloglovin eller få nye indlæg via email.

Følg bloggen via Instagram - Instagram og Bloglovin

 

 

 

 

 

 

Følg bloggen på Bloglovin

På Bloglovin kan du følge alle dine favoritblogs på ét sted og få besked, når der er nye indlæg.

Klikker du på billedet, så bliver du ført til min bloglovin-side. Er du ikke allerede oprettet som bruger på Bloglovin, skal du først oprette en profil. Herefter kan du vælge at følge bloggen ved at tykke på boksen “+ Follow”. Herefter vil du modtage en email, når der er nye indlæg på min blog.

Følg bloggen via bloglovin - Instagram og Bloglovin

 

 

 

 

 

 

 

 

Få blogindlæg via e-mail

Hvis du ikke er interesseret i at følge andre blogs eller ikke har lyst til at oprette dig på Instagram og Bloglovin, så kan du modtage mine blogindlæg via email. Det gør du ved at gå ud i menuen i højre side, indtaste din email adresse og trykke på Abonnér. Herefter vil du modtage en email, hvor du skal bekræfte, at du gerne vil følge min blog. Hvis du ikke bekræfter dette, så modtager du ikke en email, når der er nye indlæg på bloggen.

Få blogindlæg via email

 

 

 

 

 

 

 

Alle relevante links kan du altid finde i menuen til højre.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.