Hæklet kurv til badeværelset

Kender du det, at du mangler opbevaringsplads? Det har jeg gjort noget ved hos mig; med en hæklet kurv til badeværelset. Eller faktisk har jeg hæklet to, nu hvor jeg var i gang 🙂

De er hæklet i Hoooked Zpagetti, som er stofgarn. Det er lidt anderledes at arbejde i end almindeligt garn, men rigtig sjovt, og tykkelsen på garnet gør, at arbejdet hurtigt skrider frem.

En udfordring kan være, at garnet ikke har samme tykkelse hele vejen igennem den enkelte rulle eller på de forskellige ruller. Men jeg synes det er lykkedes ret godt at få hæklet disse kurve.

Hæklet kurv til badeværelset 1

I mit allerførste blogindlæg, viste jeg tre hæklede kurve, som skulle bruges til opbevaring af garn. Jeg er blevet ret glad for kurvene, så jeg besluttede mig for, at hækle lidt flere. Nu står de i badeværelset, fyldt med toiletpapir.

Du kan også sagtens bruge de hæklede kurve til andre typer opbevaring. De er lette at hækle og og hvis du har brug for en anden størrelse, så er det også forholdsvis let at tilpasse opskriften. Det gjorde jeg.

Hæklet kurv til badeværelset 2

Info om projektet

Garntype Hoooked Zpagetti (stofgarn)
Strikke-/hæklefasthed på garn Afhænger af stofgarnet. Ca. hæklenål 10 eller 12 (der står 12 – 15 i opskriften, men det synes jeg var for stort)
Løbelængde på garn Forskelligt
Opskrift Karamella

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.