Garn, stof og perler i Krakow

Har du brug for at finde butikker med garn, stof og perler i Krakow? Eller synes du bare det kunne være sjovt at se, hvad Krakow kan byde på i forhold til garn, stof og perler? Så kan mit blogindlæg måske hjælpe dig.

I sensommeren 2016, var jeg på en dejlig ferie i Krakow. Jeg var i tvivl om jeg ville savne mit strik og hækling, så jeg havde selvfølgelig et hækleprojekt med, hvis det nu skulle gå helt galt 🙂 Men det gik faktisk ret fint.

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skulle se på garnforretninger. Men når man nu alligevel går forbi dem, så er det jo svært ikke at gå ind. Kender du det? Heldigvis havde jeg en meget forstående kæreste.

Her kommer lidt om de forretninger jeg fandt i Krakow. Adresserne står under billederne, hvis du skulle få lyst til at besøge dem.

Garnbutikker

På billederne kan du se to butikker som sælger garn. Den første have desuden knapper og lidt hækle-, strikke- og sytilbehør. For at nå ind til garnforretningen, skal du først ind gennem en genbrugsforretning.

Stort set alt garn jeg fandt i Krakow var delvist med akryl, så derfor blev det ikke til det store indkøb. Jeg købte dog 2 nøgler tyndt merceriseret bomuldsgarn til hækling. Jeg ved ikke det var meget billigere end i Danmark, men så fik jeg i det mindste lidt med hjem fra Krakow.

Ekspedienten kunne ikke så meget engelsk, men det gjorde ikke så meget, for der var priser på garnet og den samlede pris på det jeg købte, stod på kassen.

garnbutik-paa-krakowska-33-i-bydelen-kazimierzAdresse: Krakowska 33, Kazimierz, Krakow

Den anden butik med garn var Pasmanteria, som ifølge Google  oversættes til sy- og besætningsartikler. Forretningen havde både garn, stof, symaskiner mv. Jeg fandt ikke nogle knapper, men måske var det mig der ikke så ordentlig efter 🙂

stof-og-garnbutik-i-galeria-krakowiaAdresse: Galeria Krakowska, Pawia 5, Krakow

Stofbutikker

Jeg så også et par stofbutikker i Krakow, men jeg gik kun forbi disse, så jeg kan ikke sige noget om stofkvaliteten i forretningerne.

stofbutik-paa-krakowska-i-bydelen-kazimierz-taet-ved-nr-25Adresse: Krakowska 25, Kazimierz, Krakow

stofbutik-paa-krakowska-i-bydelen-kazimierzAdresse: Krakowska 21, Kazimierz, Krakow

Butik med perler og smykketilbehør

Jeg fandt også en butik med masser af perler og smykketilbehør. Da jeg ikke kender så meget til perler og smykketilbehør, har jeg svært ved at sige noget om kvaliteten af produkterne. Men de havde virkelig mange ting, så jeg synes det er værd at kigge forbi, hvis du er interesseret i perler og smykketilbehør.

butik-med-perler-og-smykketilbehoerAdresse: Krakowska 33, Kazimierz, Krakow

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.