Etui til hæklenåle

Lige siden jeg købte mit skønne hæklenålesæt i januar, har jeg tænkt på, at jeg skulle have et etui til dem. For omkring en måned siden, fik jeg så færdiggjort dette skønne etui til hæklenåle. Lige i tid til at jeg skulle til strikkefestival i Nørre Alslev på Falster.

Etui til hæklenåleEtuiet er dobbelt og giver lidt ekstra fasthed, hvilket jeg rigtig gerne ville have. Flere andre etuier jeg har set, har kun har et enkelt lag og er dermed ikke helt så faste.

Opskriften er fra Lonnies.dk og kan findes her. Jeg synes de farver hun har valgt til etuiet er skønne. Da jeg allerede havde den blå farve og ikke lige vidste, hvad jeg skulle bruge den til, var det oplagt at vælge de samme farver. Dog har jeg valgt gråt til inde i etuiet, da jeg synes det passer rigtig godt til mine farvede hæklenåle.

Jeg havde lidt svært ved at gennemskue, hvor stort etuiet ville blive, for det stod ikke i opskriften. Mit måler lukket 3 x 13,5 x 17 cm. Men det afhænger selvfølgelig af størrelsen af hæklenålene og hvor mange ting man har kommet i lommen 🙂

Knappen synes jeg giver lidt ekstra karakter til etuiet.

Etui til hæklenåle

Etui til hæklenåle

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.