Egne hækle- og strikke design

Jeg har efterhånden meget strikket tøj i skabet og jeg kan ikke blive ved med at fylde i skabet 🙂 Derfor har jeg i et par måneder overvejet, om jeg skulle udvikle mine egne hækle- og strikke design. Det betyder, at jeg nu har bestilt dette skønne garn til nogle prøver.

Garn til egne hækle- og strikke design

Der er stadig rigtig mange ting, jeg ikke har besluttet mig for i forhold til mine egne hækle- og strikke design. Blandt andet ved jeg ikke om det bliver design, som jeg selv strikker eller hækler og sælger. Eller om der også kommer opskrifter til salg, som man selv kan strikke eller hækle.

Jeg har besluttet mig for, hvilke produkter jeg i første omgang vil designe. Men ud over at have valgt nogle foreløbige farver til mine designforsøg, så har jeg reelt set ikke besluttet mig for, hvordan produkterne skal se ud. Det må komme an på nogle forsøg.

Egne hækle- og strikke design tager tid

Da jeg tror processen med at designe disse ting, kommer til at tage lang tid. Så derfor er jeg ikke klar til at løfte sløret for, hvad for egne hækle- og strikke design jeg går i gang med. Jeg kan dog røbe, at det er ting til boligen. I må derfor vente i spænding på yderligere forklaring, til jeg er nået noget længere i processen.

Men jeg har som altid gang i rigtig mange projekter. Så indtil mine designprojekter kan tåle dagens lys, så opdaterer jeg jer med andet her på bloggen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.