Dejlig varm strikket cardigan

Jeg har efterhånden en del strikkede cardiganer, men jeg har her i vinterperioden fundet ud af, at jeg stadig mangler en varm cardigan i sort. Derfor begyndte jeg på en for ca. 1½ måned siden.

Det er måske lidt sidst på sæsonen at påbegynde en varm cardigan, men så har jeg den jo til næste vinter. Den kunne måske have været færdig lidt hurtigere. Men jeg har så mange interessante hækleprojekter i gang lige nu, så strikketøjet har fået lov til at ligge lidt.

I samme periode hvor jeg påbegyndte denne cardigan, købte jeg også en gine. Den var forholdvis billig og jeg synes faktisk den er ret pæn. Derfor kan den sagtens stå fremme i min lille lejlighed, uden at det gør noget.

Jeg har tidligere taget billeder af mine strikkede kreationer, hvor de ligger på et bord eller på gulvet. Men de fremstår ikke særlig pæne på den måde. Det var blandt andet en af grundene til, at jeg købte en gine.

Planen er, at jeg på et tidspunkt skal have taget billeder af alle mine strikkede kreationer på ginen. De kommer måske også på bloggen på et tidspunkt.

Billeder af min cardigan 

Den færdige cardigan på ginen kan ses her.

Er du interesseret i opskriften på denne cardigan, så kan du finde den her.

Dejlig varm cardigan

Dejlig varm cardigan

På de foregående billeder kan det være lidt svært at se mønstret. Jeg har taget et billede, hvor farven fremstår noget lysere end den egentlig er, men hvor man kan se mønstret.

Dejlig varm cardigan

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.