Dahlia blusen med fint bladmønster 2.0

Så blev det også til dahlia blusen med fint bladmønster i version 2.0. Jeg har manglet nogle sorte strikbluser i min garderobe og jeg har et par design, som jeg er rigtig glad for, så hvorfor ikke strikke en ekstra af dem i – bare i sort 🙂

Selv om jeg har strikket blusen i Drops Lima, så synes jeg både den er dejlig let og ikke for varm. Den passer derfor meget godt til mig, når vi går de kolde efterårs- og forårsmåneder i møde.

Dahlia blusen med fint bladmønster

Det betyder at der nu er to nye sorte strikbluser i min garderobe – dahlia blusen med fint bladmønster 2.0 og Hedvig sweateren 2.0. Jeg har købt garn til en tredje sort bluse, som jeg også er gået i gang med. Men den er med snoningsmønster på hele blusen inklusiv ærmerne, så den kommer til at tage noget længere tid at strikke end de andre to bluser.

Her kan du se det fine bladmønster på bærestykket på dahlia blusen.

Dahlia blusen med fint bladmønster

Ændringer til dahlia blusen med fint bladmønster

Jeg har lavet nogle ændringer til ærmerne. Det har jeg gjort da jeg har valgt at strikke en størrelse small, for at den sidder forholdsvis tæt. Men det betyder at jeg har været nødt til at strikke nogle flere masker på ærmerne, for at at de ikke bliver for smalle.

Se hvordan jeg har ændret ærmerne ved at læse mit første blogindlæg om dahlia blusen.

Dahlia blusen med fint bladmønster

Info om projektet

Projekt færdigt December 2019
Strikket størrelse S – Ærmer dog rettet til (se hvordan i dette blogindlæg)
Garntype Drops Lima: 65 % uld & 35 % Alpaca
Strikkefasthed på garn 21 m = 10 cm med pind 4
Løbelængde på garn 50 gram = 100 meter
Pindstørrelse brugt Pind 3½
Opskrift Dahlia fra bogen Egostrik af Lene Holme Samsøe

Mere specifikt om garntype og garnforbrug

Garntype Farvenavn  Farvekode  Antal nøgler brugt
Drops Lima Sort 8903 9

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.