Billeder fra min kreadag den 1. marts 2015

Jeg er begyndt en gang imellem  at holde en kreadag. Det går i alt sin enkelthed ud på at mødes med skønne veninder, som hver især har egne kreative projekter med. Det bliver til nogle skønne timer med snak, hygge og selvfølgelig kreative projekter.

Her kommer lidt billeder fra min kreadag søndag den 1. marts.

Billeder fra min kreadag

Et af projekterne var broderi på tøj. Jeg tror det bliver rigtig godt og glæder mig til at se det færdige resultat, når min veninde bliver færdig med det.

Kreadag 01.03.15 - broderi på tøjHer er der gang i produktion af øreringe.

Kreadag 01.03.15 - øreringe

Mit projekt med hæklede grydelapper i tykt bomuldsgarn (8/8 garn) og hæklet med 2 tråde, så de bliver tykke nok. Der er dog nogle udfordringer, som jeg som nybegynder ikke helt har gennemskuet. Så er det jo godt, at jeg snart skal til hæklekursus igen, så jeg kan få spurgt til de ting jeg kan se jeg gør forkert  🙂

Kreadag 01.03.15 - hæklede grydelapper

Jeg havde egentlig planlagt at skulle strikke videre på denne cardigan. Det måtte dog vige for mit grydelap projekt, som jeg havde brug for lidt input til.

Kreadag 01.03.15 - cardigan

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.