Om mig og bloggen

Her kan du læse lidt om mig og hvorfor jeg har denne blog. Jeg håber du har lyst til at læse med på bloggen.

En efterårsdag i 2014 stod jeg i en meget lang kø i en garnforretning som havde ophørsudsalg. Efter skønne samtaler med andre kreative mennesker som jeg stod i kø sammen med, tog en idé om at inspirere andre gennem min egen blog form.

Jeg er så heldig at komme fra en familie, med mange kreative mennesker og har lige så længe jeg kan huske haft mange forskellige kreative projekter.

Tidligere har jeg syet en del og broderet lidt, men siden jeg lærte at strikke i efteråret 2003 har mange af mine kreative projekter været strikkeprojekter. Indtil nu har jeg mest strikket til mig selv – især cardigans, kjoler og tørklæder. Men der kan nok ikke blive ved med at være plads i tøjskabet til alle mine kreationer, hvis det forsætter, så det kan være jeg skal udvide kundekredsen. 

Jeg er også så småt gået i gang med at hækle i efteråret 2014. Tiden er ikke altid helt til det, så det går langsomt men stabilt fremad.

Jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg bruger noget af min fritid på.

Kontakt     

Du er altid velkommen til at skrive kommentarer eller spørgsmål til mine blogindlæg. Det er muligt under de enkelte blogindlæg, dog ikke fra forsiden, hvor der vises flere blogindlæg.

Første gang du skriver en kommentar, skal jeg godkende den inden den bliver vist. Det sker for at sikre, at det kun er relevante kommentarer og personer, som skriver kommentarer på bloggen.

Har du brug for at kontakte mig af en anden grund, kan du gøre det ved at sende en mail til kontakt@metteskreahjoerne.dk

2 comments

 1. Majbritt says:

  Hej jeg er ved at hækle rumpa tæppet, mine rumpa måler 15•24 cm, er det underordnet for mønstret?
  Mvh Majbritt

  • Mette says:

   Hej Majbritt
   Så længe dine rumper er ca. lige store så gør det ikke noget for sammensyningen af tæppet.

   Men tæppet kan få et lidt andet helhedsudtryk, hvis det ender med forholdsvis store rumper. Det er dog ikke nødvendigvis dårligt alt efter hvad man synes er fint.

   Desuden kan det have betydning for størrelsen af selve tæppet. Hvis du vil have en bestemt størrelse tæppe, så vil jeg anbefale dig, at lægge rumperne ud på gulvet i mønstret, så du kan se ca. hvor mange rumper du har brug for, til den størrelse tæppe du ønsker.

   Jeg håber det var svar på dit spørgsmål.

   Mvh Mette

Skriv et svar